TOEGANG TOT TRIBUNE EN PADDOCK

TOEGANG TOT TRIBUNE EN PADDOCK

Waar beleef je een autorally vanaf de tribune? Het kan tijdens JACK'S Int. Drenthe Rally op TT Circuit Assen. Vanaf de Hoofdtribune heb je perfect zicht op de start van de beide proeven. In de paddock verzamel je handtekeningen en beleef je alle exclusieve voertuigen, de coureurs en de sleutelende teams van dichtbij. En aan het einde van de dag worden hier de kampioenen gehuldigd.


Een toegangskaart geeft toegang tot zowel de Hoofd- en GT-tribune als tot de paddock. Bestel je toegangskaart hier met 5 Euro voorverkoopkorting! Kinderen tot de leeftijd van 13 jaar mogen GRATIS mee naar binnen.


Let op: alleen toegang op vertoon van de CoronaCheck-app.


 


VIP PARKING & MERCHANDISE

VIP PARKING & MERCHANDISE

Wil je goed voorbereid en geheel in stijl arriveren? Bestel dan tegelijk met je toegangskaart het officiële evenementmagazine van maar liefst 100 pagina's met informatie over de rally, alle deelnemers en natuurlijk de kaarten van de uitgewerkte rallyproeven. Je eigen trots binnen parkeren? Dat kan met een VIP-Parkingkaart, eveneens online te bestellen.

Entreekaarten en evenementmagazines zijn ook op het TT-circuit verkrijgbaar.
VIP-HOSPITALITY

VIP-HOSPITALITY

Waar kunt U een autorally 'hoog, droog, warm en voorzien van alle gemak' beleven? Het kan in de 'Legends Club' tijdens JACK'S Int. Drenthe Rally op TT Circuit Assen. 

De 'Legends Club' is de beste locatie op het TT-circuit met zicht op de imposante TT-tribunes, de start en de beroemde Geert Timmer bocht. Als gast van de 'Legends Club' beleeft u een geheel verzorgde rally inclusief eten en drinken en geniet van 180 graden zicht op circuit en paddock dankzij de grote glazen gevel en het fraaie dakterras. De inrichting is sjiek maar ademt dankzij de vele motorsportattributen de juiste sfeer. De perfecte plek om met collega's, vrienden of familie te genieten van de allereerste JACK'S Int. Drenthe Rally.

Boek hier uw hospitality arrangement. Heeft u vragen, bel of mail ons dan gerust.


ALLEEN TOEGANG MET CORONACHECK-APP

ALLEEN TOEGANG MET CORONACHECK-APP

Om als bezoeker vanaf 13 jaar toegang te krijgen tot de tribunes en/of paddock (overal vrije plaats keuze) is het noodzakelijk dat je de CoronaCheck-app activeert. Je dient hierin vervolgens één van de volgende documenten te uploaden:

  • Een vaccinatiebewijs (volledige vaccinatie, minimaal 14 dagen), of
  • Een negatief testbewijs* van Testen voor Toegang (24 uur geldig, vanaf 13 jaar), of
  • Een herstelbewijs.

Alleen op vertoon van het bewijs uit de CoronaCheck-app, je legitimatiebewijs en natuurlijk een gratis toegangsbewijs of paddockkaart wordt toegang verleend.

*Je kunt je GRATIS laten testen bij een aangesloten testaanbieder bij jou in de buurt via Testen voor Toegang.

Het is mogelijk om ook zonder smartphone de QR-code te krijgen die nodig is als toegangsbewijs. Via DigiD kan op de site van coronacheck.nl een papieren bewijs worden opgevraagd. Dit kan als print worden getoond bij de toegang waar een CoronaCheck-scanner het bewijs controleert.

Kinderen vanaf 13 jaar die geen smartphone hebben kunnen via de website coronacheck.nl een papieren test- of vaccinatiebewijs opvragen. Het is niet mogelijk om op de smartphone van de ouders ook een app voor de kinderen aan te maken. Het is één app per telefoon voor één persoon.


Meer informatie? Kijk hier voor het volledige stappenplan van de Rijksoverheid om toegang te verkrijgen tot evenementen.Logo Jacks> Logo Drenthe> Logo Motul> Logo Ford> Logo RTV Drenthe> Logo Boels>