TOEGANG TOT TRIBUNE EN PADDOCK

TOEGANG TOT TRIBUNE EN PADDOCK

Waar beleef je een autorally vanaf de tribune? Het kan tijdens JACK'S Int. Drenthe Rally op TT Circuit Assen. Vanaf de Hoofdtribune heb je perfect zicht op de start van de beide proeven. In de paddock verzamel je handtekeningen en beleef je alle exclusieve voertuigen, de coureurs en de sleutelende teams van dichtbij. En aan het einde van de dag worden hier de winnaars gehuldigd.


Een toegangskaart is in de voorverkoop met 5 euro korting te bestellen en geeft toegang tot zowel de Hoofd- en GT- tribune als tot de paddock. Kinderen tot 12 jaar mogen GRATIS mee naar binnen. Parkeren kost 10 euro en een parkeerkaart is geldig op beide dagen. 


VIP PARKING & MERCHANDISE

VIP PARKING & MERCHANDISE

Wil je goed voorbereid en geheel in stijl arriveren? Bestel dan tegelijk met je toegangskaart het officiële evenementmagazine van maar liefst 100 pagina's met informatie over de rally, alle deelnemers en natuurlijk de kaarten van de uitgewerkte rallyproeven.

Je eigen trots binnen parkeren? Dat kan met een VIP-Parkingkaart, eveneens online te bestellen. Met deze kaart mag je de tunnel door de paddock oprijden en links parkeren op de 'Oude Veenslang'.


VIP-HOSPITALITY

VIP-HOSPITALITY

Waar kunt U een autorally 'hoog, droog, warm en voorzien van alle gemak' beleven? Het kan in de 'Legends Club' tijdens JACK'S Int. Drenthe Rally op TT Circuit Assen. 

De 'Legends Club' is de beste locatie op het TT-circuit met zicht op de imposante TT-tribunes, de start en de beroemde Geert Timmer bocht. Als gast van de 'Legends Club' beleeft u een geheel verzorgde rally inclusief eten en drinken en geniet van 180 graden zicht op circuit en paddock dankzij de grote glazen gevel en het fraaie dakterras. De inrichting is sjiek maar ademt dankzij de vele motorsportattributen de juiste sfeer. De perfecte plek om met collega's, vrienden of familie te genieten van de tweede editie van JACK'S Int. Drenthe Rally.

Boek hier uw hospitality arrangement. Heeft u vragen, bel of mail ons dan gerust.


Logo Jacks Logo Drenthe Logo KNAF Logo TRF Logo LDP Logo RTV Drenthe