ADVERTEREN

ADVERTEREN Voor adverteerders kent JACK'S Int. Drenthe Rally via het 100 pagina's tellende evenementmagazine, via diverse LED-schermen langs de baan en monitoren in alle VIP- en publieksruimtes, via de inzet van promotieteams en verkoopruimte een keur aan mogelijkheden om in contact te treden met het publiek.

Mediapalet uit Heerenveen verzorgt de acquisitie en druk van het officiële 100 pagina's tellende full colour JACK'S Int. Drenthe Rally programmaboek en biedt u tevens de mogelijkheid als adverteerder standruimte op het evenement te huren. Dutchital Media uit Assen biedt u de mogelijkheid het publiek te bereiken middels een videocommercial op de aanwezige LED-schermen en circuitmonitoren tijdens het evenement.

SPONSORING

SPONSORING

Draagt u net als JACK'S.NL Online Casino & Sports de rallysport een warm hart toe en wilt u uw merk of bedrijf verbinden aan JACK'S Int. Drenthe Rally? Informeer dan naar onze sponsorpakketten die u zichtbaarheid op het evenement garanderen richting de bezoekers, in de campagne of zelfs op alle deelnemende rallyauto's.

Uiteraard ontvangt u bij alle pakketten een aantal vrijkaarten voor de tribune en voor de geheel verzorgde Legends Club, de mooiste locatie op het TT-circuit! U bent al sponsor vanaf 1.500,- euro ex BTW.

Logo Jacks Logo Drenthe Logo KNAF Logo TRF Logo LDP Logo RTV Drenthe