TT CIRCUIT ASSEN

TT CIRCUIT ASSEN Het TT Circuit Assen ligt ten zuiden van Assen vlakbij de snelweg A28 en is gemakkelijk te bereiken per auto of openbaar vervoer. Parkeren is GRATIS, tenzij je als bezoeker of gast op de paddock wilt parkeren. Vanaf het treinstation Assen is het circuit met een pendelbus of taxi te bereiken. Zowel rondom de tribunes en taluds als op het binnenterrein bevinden zich horeca- en toiletvoorzieningen.

Omdat alleen de ingang aan de Tunnelweg open is, is het voor bezoekers gebonden aan een rolstoel niet mogelijk om via de voetgangerstunnel achter de tribunes te geraken. Vanuit het paddock restaurant en de paddock is het zicht op het parcours beperkt.


Lees verder...
PROGRAMMA EN PROEVEN

PROGRAMMA EN PROEVEN

Het programma duurt van 09.00 uur in de ochtend tot 19.00 uur 's avonds. Er worden gedurende de dag drie maal vier proeven verreden op zowel verhard als onverhard terrein op en rond het TT-circuit. De start van de beide proeven op het TT-circuit  vindt plaats voor de Hoofdtribune. Alle deelnemers verblijven op de paddock van het TT-circuit waar de auto's geprepareerd worden en waar vandaan ze vertrekken richting iedere proef. De twee proeven op het TT-circuit zijn inmiddels bekend, de twee buitenproeven volgen binnenkort.


Lees verder...
MEDIA

MEDIA

Voor media-accreditatie, aanvullende informatie over JACK'S Int. Drenthe Rally en de deelnemende klassen, aanvraag van teksten, hoge resolutie afbeeldingen en ander materiaal voor publicatie

JACK'S Int. Drenthe Rally
p/a LDP International
Amelte 22
9404 EL ASSEN
T. +31 592 318055
F. +31 592 312614
E. info@drentherally.nl

Logo Jacks> Logo Drenthe> Logo Motul> Logo Ford> Logo RTV Drenthe> Logo Boels>