TT CIRCUIT ASSEN

TT CIRCUIT ASSEN Het TT Circuit Assen ligt ten zuiden van Assen vlakbij de snelweg A28 en is gemakkelijk te bereiken per auto of openbaar vervoer. Parkeren is GRATIS, tenzij je als bezoeker of gast op de paddock wilt parkeren. Vanaf het treinstation Assen is het circuit met een pendelbus of taxi te bereiken. Zowel rondom de tribunes en taluds als op het binnenterrein bevinden zich horeca- en toiletvoorzieningen.

Omdat alleen de ingang aan de Tunnelweg open is, is het voor bezoekers gebonden aan een rolstoel niet mogelijk om via de voetgangerstunnel achter de tribunes te geraken. Vanuit het paddock restaurant en de paddock is het zicht op het parcours beperkt.


Lees verder...
PROGRAMMA EN PROEVEN

PROGRAMMA EN PROEVEN

Het programma op het TT-circuit duurt van 09.00 uur in de ochtend tot 19.00 uur 's avonds. Er worden gedurende de dag vier maal twee proeven verreden op zowel verhard als onverhard terrein op en rond het TT-circuit. De start van de proeven vindt plaats voor de Hoofdtribune, waar op een groot scherm ook andere delen van het parcours worden getoond. Alle deelnemers verblijven op de paddock van het TT-circuit waar de auto's geprepareerd worden en waar vandaan ze vertrekken richting iedere proef.


Een toegangskaart geeft toegang tot zowel de Hoofd- en GT-tribune als tot het serviceterrein (paddock). Voor de proeven die buiten het circuit plaats vinden in de omgeving van Kampen

(vrijdagavond) en Assen (zaterdag) zijn geen faciliteiten voor publiek ingericht.Lees verder...
MEDIA

MEDIA

Voor media-accreditatie, aanvullende informatie over JACK'S Int. Drenthe Rally en de deelnemende klassen, aanvraag van teksten, hoge resolutie afbeeldingen en ander materiaal voor publicatie

JACK'S Int. Drenthe Rally
p/a LDP International
Amelte 22
9404 EL ASSEN
T. +31 592 318055
F. +31 592 312614
E. info@drentherally.nl

AANWONENDEN BUITENPROEVEN

AANWONENDEN BUITENPROEVEN

De organisatie van JACK’S Int. Drenthe Rally is veel dank verschuldigd aan de aanwonenden van de buitenproeven. Door de diverse afsluitingen zijn zij een deel van de dag beperkt in hun bewegingsvrijheid. De organisatie hecht er dan ook veel waarde aan deze groep zo goed mogelijk te informeren. Dit gebeurt middels een brief die bij de aanwonenden is bezorgd en een aantal informatiebijeenkomsten.  De aanwonenden krijgen een rechtstreeks telefoonnummer van de coördinator aanwonenden binnen de organisatie en tevens is het voor deze groep mogelijk lid te worden van de Whatsappgroep aanwonenden.

Voor vragen en aanmeldingen voor de informatiebijeenkomst en de Whatsappgroep kunnen de aanwonenden van de buitenproeven terecht op het e-mailadres aanwonenden@outlook.com.

Logo Jacks Logo Drenthe Logo Motul Logo Ford Logo RTV Drenthe Logo Boels