TT CIRCUIT ASSEN

TT CIRCUIT ASSEN Het TT Circuit Assen ligt ten zuiden van Assen vlakbij de snelweg A28 en is gemakkelijk te bereiken per auto of openbaar vervoer. Het parkeren van auto, motor of ander gemotoriseerd voertuig kost 10 euro (parkeerkaart is geldig op beide dagen). Vanaf het treinstation Assen is het circuit met een pendelbus of taxi te bereiken. Zowel rondom de tribunes en taluds als op het binnenterrein bevinden zich horeca- en toiletvoorzieningen.


Informatie voor mindervaliden
Omdat alleen de ingang aan de Tunnelweg open is, is het voor bezoekers gebonden aan een rolstoel niet mogelijk om via de voetgangerstunnel achter de tribunes te geraken. Vanuit het paddock restaurant en de paddock is het zicht op het parcours beperkt.


PROGRAMMA EN PROEVEN

PROGRAMMA EN PROEVEN

Het programma op het TT-circuit duurt van 09.00 uur in de ochtend tot 19.00 uur 's avonds. Er worden gedurende de dag meerder proeven verreden op zowel verhard als onverhard terrein op en rond het TT-circuit. Alle deelnemers verblijven op de paddock van het TT-circuit waar de auto's geprepareerd worden en waar vandaan ze vertrekken richting iedere proef. Een toegangskaart geeft toegang tot zowel de Hoofd- en GT-tribune als tot het serviceterrein (paddock). 


MEDIA

MEDIA

Voor media-accreditatie, aanvullende informatie over JACK'S Int. Drenthe Rally en de deelnemende klassen, aanvraag van teksten, hoge resolutie afbeeldingen en ander materiaal voor publicatie

JACK'S Int. Drenthe Rally
p/a LDP International
Amelte 22
9404 EL ASSEN
T. +31 592 318055
F. +31 592 312614
E. info@drentherally.nl

Logo Jacks Logo Drenthe Logo KNAF Logo TRF Logo LDP Logo RTV Drenthe