JACK'S Int. Drenthe Rally, 16 en 17 november

JACK'S Int. Drenthe Rally, 16 en 17 november

De seizoensfinale in het Nederlands kampioenschap autorally, wordt op 16 en 17 november aanstaande verreden in Drenthe. Tijdens JACK’S Int. Drenthe Rally rijden de beste rallycoureurs van Nederland meerdere proeven op het TT Circuit Assen en op wegen in het buitengebied.


Waar beleef je een autorally vanaf de tribune? Het kan tijdens JACK'S Int. Drenthe Rally op TT Circuit Assen. Vanaf de Hoofdtribune heb je perfect zicht op de start van de beide proeven. In de paddock verzamel je handtekeningen en beleef je alle exclusieve voertuigen, de coureurs en de sleutelende teams van dichtbij. En aan het einde van de dag worden hier de winnaars gehuldigd. 


Een toegangskaart is in de voorverkoop met 5 euro korting te bestellen en geeft toegang tot zowel de Hoofd- en GT- tribune als tot de paddock. Kinderen tot 12 jaar mogen GRATIS mee naar binnen. Het parkeren van auto, motor of ander gemotoriseerd voertuig kost 10 euro (parkeerkaart is geldig op beide dagen).Logo Jacks Logo Drenthe Logo KNAF Logo TRF Logo LDP Logo RTV Drenthe