Ruim 160 km. over 7 proeven

Ruim 160 km. over 7 proeven

Waar beleef je een autorally vanaf de tribune? Met ruim 160 kilometer verdeeld over 7 deels onverharde proeven krijgen de coureurs en hun auto’s het tijdens de allereerste JACK’S International Drenthe Rally’ flink voor de kiezen. Het evenement vindt plaats op 12 maart 2022 en is daarmee de eerste wedstrijd van het seizoen in het Open Nederlands Kampioenschap Rally (ONRK) van de Knac Nationale Autosport Federatie.


Lee van Dam van LDP International: “samen met TRF (The Rally Foundation) zijn we er trots op dat JACK’S Int. Drenthe Rally het toneel is voor de aftrap van het Nederlandse rallyseizoen. Deze plek was traditioneel voorbehouden aan de Zuiderzee Rally, maar die vindt dit jaar geen doorgang. Om de fans tegemoet te komen rijden we daarom ook 3 proeven in Kampen en omgeving.”


Kaarten met voorverkoopkorting

Kaarten met voorverkoopkorting

Op vrijdag 11 maart worden er 3 proeven verreden rond Kampen, die elk 2 keer gereden moeten worden. Vanuit Kampen komen de coureurs ’s avonds terug naar het TT Circuit Assen. Daar worden op zaterdag 12 maart 4 proeven verreden, 2 op het circuitterrein en 2 er buiten, die elk 3 maal gereden moeten worden. De start van de beide proeven op het TT-circuit vindt plaats voor de Hoofdtribune. Alle deelnemers verblijven op de paddock van het TT-circuit waar de auto's geprepareerd worden en vertrekken richting iedere proef. En aan het einde van de dag worden hier de winnaars gehuldigd.


Een toegangskaart is in de voorverkoop met korting te bestellen via drentherally.nl en geeft toegang tot zowel de Hoofd- en GT- tribune als tot de paddock. Kinderen tot 13 jaar mogen GRATIS mee naar binnen. Je hebt geen coronatoegangsbewijs nodig, geen mondkapje en je hoeft onderling geen afstand te houden.Logo Jacks Logo Drenthe Logo Motul Logo Ford Logo RTV Drenthe Logo Boels